top of page

KREKERIŲ SUVOŽTINIAI SU PIKANTIŠKU ĮDARU (Receptas)

Jau ne kartą įrodėme, kad krekeriai + pikantiško skonio įdaras yra labai geras pasirinkimas. Šių suvožtinių pertepimas kiek primins įdarytus kiaušinius ir gundomai kvepės smulkintais svogūnų laiškais. Tai užkandis – pavasario kvieslys.


ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!


suvožtinis_Alfo receptas
VMG nuotr.

 

Video receptą žiūrėkite Alfo IG profilyje čia.


 

4–6 asm.

Gaminimo laikas: 25 min.


Krekerių suvožtiniams pagaminti reikia:

  • 1 kietai virto kiaušinio

  • 1 česnako skiltelės

  • 50–70 g DŽIUGAS 18 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Piquant“

  • Keleto laiškinių česnakų ar kitų mėgstamų žalumynų

  • 1 šaukšto rūgštaus majonezo

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

  • 1 pakelio GAIDELIS krekerių „Klasika“

1. Nulupkite ir smulkia tarka sutarkuokite kiaušinį. 

2. Įtarkuokite česnaką ir DŽIUGAS 18 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Piquant“.

3. Nuplaukite laiškinius česnakus ir juos susmulkinkite.

4. Paskaninkite mėgstamu rūgščiu majonezu ir juodaisiais pipirais. Viską išmaišykite. 

5. Ant vienos GAIDELIS krekerio „Klasika“ pusės tepkite įdarą ir uždenkite kitu krekeriu. Taip suformuodami tarsi suvožtinį. 

6. Jei įdaras veržiasi per kraštus, nubraukite jį peiliu.

7. Apvoliokite kraštelius smulkintuose žalumynuose.


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page