Ryškaus ir pikantiško skonio „šulinėliai“ iš prancūziško batono sužavės įdomių užkandžių mėgėjus. Pomidorai, džiovinti pomidorai, česnakai, svogūnai ir švelni kremiška burata, „paserviruota“ traškiame „šulinėlyje“ – šis Alfo patiekalas neabejotinai taps vakarėlių žvaigžde, bet jis puikiai tinka ir lėtiems pusryčiams.
Paragaukite dar šiandien.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Video receptą rasite Alfo instagrame čia.
1–2 asm.
Gaminimo laikas: 10 min
Pomidorais įdarytiems prancūziško batono šulinėliams pagaminti reikia:
1 saujos vyšninių pomidorų
10 šviežių šilauogių
3–4 saulėje džiovintų pomidorų
⅓ mėlynojo svogūno
1 skiltelės česnako
1 šaukštelio DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
4–7 SPILVA marinuotų agurkėlių
1 šaukštelio KIKKOMAN padažo „Kimchi“
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1 prancūziško batono
½ buratos
20 g DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Mild“
SKONIS IR KVAPAS putojančios arbatos „Obelų slėnis“ (patiekimui)
1. Vyšninius pomidorus ir šilauoges supjaustykite į keturias dalis.
2. Susmulkinkite saulėje džiovintus pomidorus, svogūną, česnaką ir SPILVA marinuotus agurkėlius.
3. Sudėkite į dubenį, berkite DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“, įpilkite KIKKOMAN padažo „Kimchi“, alyvuogių aliejaus ir išmaišykite.
4. Prancūzišką batoną supjaustykite į didesnes vienodas dalis. Viduryje batono minkštimą pirštais įspauskite prie šonų, taip suformuodami „šulinėlį“ įdarui.
5. Prancūziško batono šulinėlių vidų aptepkite burata sūriu, įdėkite pagaminto įdaro.
6. Ant viršaus smulkiai patarkuokite DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Mild“.
7. Prie pomidorų šulinėlių puikiai derės SKONIS IR KVAPAS putojanti arbata „Obelų slėnis“, kurioje atsiskleidžia kruopščiai atrinktos rūšinės arbatos, obuolių ir egzotinių vaisių skonių natos.
Gardžių atradimų.
Comments