Jus nustebins lengvai pagaminamos, traškios ir sočios, skonių pilnos, salotos su tunu ir morkomis.
2 asm.
Traškioms morkų ir konservuoto tuno salotoms pagaminti reikia:
3 vidutinių morkų
2 salierų lapkočių
½ ilgavaisio agurko
1 mažo svogūno
1–2 gabalėlių SPILVA marinuotų paprikų
100 g konservuotų kukurūzų
1 avokado
1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo
Keleto šaukštų BASSO ypač gryno alyvuogių aliejaus
4–6 šaukštų KIKKOMAN padažo „Ponzu“
1 šaukštelio obuolių acto
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų ir druskos
1–2 šaukštų juodųjų sezamų sėklų
160 g #CALVO konservuoto tuno alyvuogių aliejuje
1. Morkas nuskuskite, nupjaukite galiukus ir sutarkuokite.
2. Salierų lapkočius smulkiai supjaustykite ir rankomis šiek tiek patraiškykite.
3. Agurką perpjaukite išilgai į 4 dalis ir supjaustykite gabalėliais.
4. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais, SPILVA marinuotas paprikas supjaustykite kubeliais.
5. Į dubenį berkite visas supjaustytas daržoves ir konservuotus kukurūzus.
6. Avokadui išimkite kauliuką ir supjaustykite kubeliais dar odelėje.
7. Į kitą dubenį pilkite DANSUKKER šviesiojo sirupo, #BASSO ypač gryno alyvuogių aliejaus,
KIKKOMAN padažo „Ponzu“, obuolių acto, berkite KOTANYI juodųjų pipirų ir druskos.
Viską išmaišykite.
8. Padažą pilkite ant salotų, berkite sezamų sėklų ir išmaišykite.
9. Dėkite CALVO konservuoto tuno alyvuogių aliejuje ir išskobkite pjaustytą avokadą.
10. Išmaišykite tik prieš patiekdami, galite papuošti sezamų sėklomis.
PATARIMAI
1. Salotas labai skanu patiekti su sūriais GAIDELIS krekeriais.
Gardžių atradimų.
Comments