top of page

Trapios tešlos receptas (Mėsos pyragams, pyragėliams, kibinams)

  • Writer: vmgonline
    vmgonline
  • 2023-10-03
  • 1 min. skaitymo

Geriausi dalykai yra tobulai paprasti ir ne vienos kartos išbandyti. Trapios tešlos pyragėliams su mėsa, kibinams ir pan. pagal Alfo močiutę receptas.


trapios tešlos pyragėliams, kibinams receptas_Alfo receptas
VMG nuotr.

Trapiai tešlai pagaminti reikia:

  • 200 g VILNIUS margarino „Kepiniams“

  • 450 g miltų

  • Žiupsnelio druskos

  • 100 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)

1. Į trintuvo indą sudėkite gabaliukais pjaustytą atšaldytą VILNIUS margariną „Kepiniams“,

suberkite miltus, pasūdykite ir sutrinkite iki smulkių kruopelyčių.

2. Suberkite viską į didelį dubenį, supilkite vandenį ir užminkykite tešlą. Padėkite ją valandai į

šaldytuvą.


Skanaus.

bottom of page