top of page

Trapios tešlos receptas (Mėsos pyragams, pyragėliams, kibinams)

Geriausi dalykai yra tobulai paprasti ir ne vienos kartos išbandyti. Trapios tešlos pyragėliams su mėsa, kibinams ir pan. pagal Alfo močiutę receptas.


trapios tešlos pyragėliams, kibinams receptas_Alfo receptas
VMG nuotr.

Trapiai tešlai pagaminti reikia:

  • 200 g VILNIUS margarino „Kepiniams“

  • 450 g miltų

  • Žiupsnelio druskos

  • 100 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)

1. Į trintuvo indą sudėkite gabaliukais pjaustytą atšaldytą VILNIUS margariną „Kepiniams“,

suberkite miltus, pasūdykite ir sutrinkite iki smulkių kruopelyčių.

2. Suberkite viską į didelį dubenį, supilkite vandenį ir užminkykite tešlą. Padėkite ją valandai į

šaldytuvą.


Skanaus.

Commentaires


Naujausi įrašai

bottom of page