Reikia:
100 g špinatų
100 g svogūnų
100 g vištienos filė
100 g pievagrybių
Aliejaus (kepti)
1 skiltelės česnako
Druskos, juodųjų pipirų
100 g tešlos lapelių blyneliams
100 g fetos
Sviesto (kepti)
Padažui:
1 KIETAVIŠKIŲ agurko
250 g jogurto
Žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės
Žiupsnelio cinamono
Ryšelio mėtų
1. Pasmulkinkite špinatus. Smulkiai supjaustykite svogūnus, vištieną ir pievagrybius. Pakepinkite įkaitintame aliejuje viską kartu, tik špinatus dėkite pačioje pabaigoje, kartu su česnaku. Pagardinkite druska ir pipirais.
2. Sudėliokite blynelių lakštelius po tris. Dėkite truputį fetos, įdaro ir suvyniokite. Kepkite vidutiniškai įkaitintame aliejuje su sviestu.
3. Blynelius prieš patiekdami nusausinkite ant popierinių rankšluosčių. Patiekite su padažu.
4. Padažui sutarkuokite agurką, sumaišykite su jogurtu, įberkite tarkuotos citrinos žievelės, cinamono ir smulkintų žalumynų.
Comments