2 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
4 šaukštų grietinės
4 šaukštų konservuotų kukurūzų „Bonduelle“
2 šaukštų konservuotų baltų pupelių pomidorų padaže „Bonduelle“
8 vyšninių pomidoriukų
60 g mocarelos
saujos špinatų ir „lollo rossa“ lapelių
druskos, pipirų
4 šaukštų aliejaus
200 g vištienos filė
2 tortilijų
1. Tortilijas aptepkite grietine, užberkite kukurūzus, pupeles, salotų lapelius ir per pusę perpjautus pomidoriukus.
2. Vištieną supjaustykite juostelėmis, pagardinkite druska, pipirais ir iškepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Baigdami kepti ant vištienos gabalėlių uždėkite plėšytą mocarelą ir baikite kepti.
3. Vištieną su sūriu išdėliokite ant tortilijų ir susukite.
4. Paruoštas tortilijas galite pašildyti orkaitėje arba lengvai apkepti ant kepsninės.
Comments