Makaronai su raudonuoju grybų padažu ir sojų kepsneliais (Receptas)
- eglerace
- prieš 2 valandas
- 1 min. skaitymo
Kartais norisi kažko greito, bet ne nuobodaus – kaip tik toks yra šis makaronų su grybų padažu ir sojų kepsneliais patiekalas. Beje, gal net kiek apgaulingas, nes atrodo, lyg tai būtų makaronai su mėsos padažu. Puiki proga nustebinti prisiekusius mėsos valgytojus: vegetariškas maistas gali būti ne tik aromatingas, bet ir sotus.
Pagaminsite vos per 30 minučių. Puikiai tinka ir pietums, ir vakarienėms.

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2 asm.
Gaminimo laikas: 30 min.
Makaronams su padažu pagaminti reikia:
1 vidutinio svogūno
150 g šitakių
3 skiltelių česnako
2 šaukštų NATURALISIMO ypač gryno alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio pipirų mišinio
Žiupsnelio druskos
200 g AL DENTE makaronų
175 g GARDEN GOURMET veganiškų sojų ir kviečių baltymų filė gabaliukų
1–2 šaukštelių KIKKOMAN padažo „Ponzu“
200 g konservuotų pomidorų
2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI pomidorų padažo „Premium“
Keleto šviežių bazilikų lapelių
1.Svogūną supjaustykite kubeliais, grybus – plonais griežinėliais, česnakus smulkiai sukapokite.
2.Į įkaitintą keptuvę pilkite NATURALISIMO ypač gryno alyvuogių aliejaus, apkepinkite svogūnus ir grybus. Išmaišykite, pagardinkite pipirų mišiniu, suberkite česnakus ir dar šiek tiek pakepinkite.
3.Į pasūdytą verdantį vandenį suberkite AL DENTE makaronus, virkite tiek, kiek nurodyta ant gaminio pakuotės.
4.Į keptuvę su daržovėmis sudėkite GARDEN GOURMET sojų ir kviečių baltymų filė gabaliukus. 5.Supilkite KIKKOMAN padažą „Ponzu“, sudėkite konservuotus pomidorus, KĖDAINIŲ KONSERVAI pomidorų padažą „Premium“. Patroškinkite.
6.Išvirusius makaronus nusunkite ir suberkite į padažą, išmaišykite.
7.Makaronus dėkite į lėkštę ir puoškite šviežių bazilikų lapeliais.
Gardžių atradimų.