Užkandžių padėklo dėliojimo subtilybės (Receptas)
- eglerace
- prieš 5 valandas
- 1 min. skaitymo
Kodėl verta išmokti dėlioti užkandžių padėklą? Dėl milijono priežasčių! Užkandžių padėklas visada atrodo įspūdingai, yra mėgstamas visų svečių (žinoma, svarbu parinkti tinkamus produktus) ir nereikalauja ilgai stovėti virtuvėje. Tai puiki išeitis, kai norisi paruošti kažką gražaus ir skanaus be jokio streso. Antra, tinka visoms progoms. Trečia – užkandžių dėliojimas yra kūrybinis užsiėmimas.
Alfas atskleidžia kelias subtilybes, kurias tikrai įvertins ir svečiai, ir namiškiai.

Video receptą rasite Alfo instagrame čia.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
4–6 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Užkandžių padėklui paruošti reikia:
100 g GARDEN GOURMET veganiškų sojų baltymų kepsnelių
150 g IBERICO ESPANA vytintų mėsos gaminių asorti
50 g duonos lazdelių „Grissini“
125 g ILE DE FRANCE kamambero sūrio
125 g CASTELLO kreminio sūrio su pomidorais ir bazilikais
2 saujų traškučių su druska
80 g GAIDELIS pusrytainių su vanile „7 grūdai“
70 g GAIDELIS krekerių „Klasika“
50 g SACLA žaliųjų alyvuogių
2 šaukštų SACLA marinuotų artišokų
100 g šilauogių
2–3 šaukštelių KĖDAINIŲ KONSERVAI trumų padažo
2–3 šaukštelių KĖDAINIŲ KONSERVAI krienų
1 saujos pekaninių karijų
VMG nuotr.
1. Karšto oro gruzdintuvėje iškepkite GARDEN GOURMET veganiškus sojų baltymų kepsnelius.
2. Ant didesnio serviravimo padėklo ar lentelės gražiai išdėliokite IBERICO ESPANA vytintos mėsos griežinėlius. Duonos lazdeles apvyniokite vytintos kiaulienos mentės juostelėmis.
3. Šalia dėliokite ILE DE FRANCE kamambero sūrį, CASTELLO kreminį sūrį su pomidorais ir bazilikais.
4. Suberkite traškučius, sudėkite GAIDELIS pusrytainius su vanile „7 grūdai“, GAIDELIS krekerius „Klasika“, SACLA žaliąsias alyvuoges, SACLA marinuotus artišokus bei šilauoges.
5. Į mažus indelius atskirai supilkite KĖDAINIŲ KONSERVAI trumų padažą ir KĖDAINIŲ KONSERVAI krienus.
6. Padėklo šone sudėkite iškepusius sojų baltymų kepsnelius ir pekanines karijas.
7. Galite papuošti žalumynais.
Gardžių atradimų.