Užkandžių padėklo dėliojimo subtilybės (Receptas) VMGonline
top of page

Užkandžių padėklo dėliojimo subtilybės (Receptas)

  • eglerace
  • prieš 5 valandas
  • 1 min. skaitymo

Kodėl verta išmokti dėlioti užkandžių padėklą? Dėl milijono priežasčių! Užkandžių padėklas visada atrodo įspūdingai, yra mėgstamas visų svečių (žinoma, svarbu parinkti tinkamus produktus) ir nereikalauja ilgai stovėti virtuvėje. Tai puiki išeitis, kai norisi paruošti kažką gražaus ir skanaus be jokio streso. Antra, tinka visoms progoms. Trečia – užkandžių dėliojimas yra kūrybinis užsiėmimas. 

Alfas atskleidžia kelias subtilybes, kurias tikrai įvertins ir svečiai, ir namiškiai. 

užkandžių padėklas_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite Alfo instagrame čia.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!


4–6 asm. 

Gaminimo laikas: 20 min.


Užkandžių padėklui paruošti reikia:

  • 100 g GARDEN GOURMET veganiškų sojų baltymų kepsnelių 

  • 150 g IBERICO ESPANA vytintų mėsos gaminių asorti 

  • 50 g duonos lazdelių „Grissini“

  • 125 g ILE DE FRANCE kamambero sūrio 

  • 125 g CASTELLO kreminio sūrio su pomidorais ir bazilikais 

  • 2 saujų traškučių su druska 

  • 80 g GAIDELIS pusrytainių su vanile „7 grūdai“

  • 70 g GAIDELIS krekerių „Klasika“

  • 50 g SACLA žaliųjų alyvuogių

  • 2 šaukštų SACLA marinuotų artišokų 

  • 100 g šilauogių 

  • 2–3 šaukštelių KĖDAINIŲ KONSERVAI trumų padažo 

  • 2–3 šaukštelių KĖDAINIŲ KONSERVAI krienų

  • 1 saujos pekaninių karijų

    VMG nuotr.
    VMG nuotr.

1. Karšto oro gruzdintuvėje iškepkite GARDEN GOURMET veganiškus sojų baltymų kepsnelius.

2. Ant didesnio serviravimo padėklo ar lentelės gražiai išdėliokite IBERICO ESPANA vytintos mėsos griežinėlius. Duonos lazdeles apvyniokite vytintos kiaulienos mentės juostelėmis.

3. Šalia dėliokite ILE DE FRANCE kamambero sūrį, CASTELLO kreminį sūrį su pomidorais ir bazilikais. 

4. Suberkite traškučius, sudėkite GAIDELIS pusrytainius su vanile „7 grūdai“, GAIDELIS krekerius „Klasika“, SACLA žaliąsias alyvuoges, SACLA marinuotus artišokus bei šilauoges.

5. Į mažus indelius atskirai supilkite KĖDAINIŲ KONSERVAI trumų padažą ir KĖDAINIŲ KONSERVAI krienus.

6. Padėklo šone sudėkite iškepusius sojų baltymų kepsnelius ir pekanines karijas. 

7. Galite papuošti žalumynais. 


Gardžių atradimų.


bottom of page