Tokių dar neragavote: gaivinantys šaltibarščiai su mėtomis ir ridikėliais!


šaltibarščiai su ridikėliais, VMG receptai
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

2 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 500 ml kefyro šaltibarščiams

  • 100 g minkšto ožkų sūrio

  • 1 šaukšto citrinų sulčių

  • Žiupsnelio druskos

  • 1 šaukštelio liofilizuotų aviečių

  • 2 virtų? kiaušinių

  • 1 agurko

  • 6–7 ridikėlių

  • 1 skiltelės česnako

  • 2–3 šakelių mėtų

  • 1 šaukštelio cukraus sirupo


  1. Kefyrą šaltibarščiams sutrinkite trintuvu su ožkų sūriu ir sumaišykite su citrinų sultimis, cukraus sirupu bei druska, įberkite aviečių miltelių, išmaišykite ir palikite pastovėti 5 min.

  2. Kiaušinius sutarkuokite.

  3. Supjaustykite agurką, ridikėlius, susmulkinkite česnako skiltelę, mėtas. Daržoves užpilkite kefyru, sudėkite kiaušinius ir patiekite.

Skanaus!


Daugiau gardžių patiekalų receptų, patarimų ir gero skonio rasite naujame žurnalo VERDU IR KEPU numeryje. Pavartyti galite ČIA.