4 asm.
Gaminimas 30 min.
Kepimas 35 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
Tešlai:
170 g sviesto
150 g cukraus
4 kiaušinių
100 g rikotos
50 ml KIMBO „Espresso Napoletano Espreso“ kavos
200 g miltų
2 šaukštelių kepimo miltelių
Kremui:
500 g maskarponės
50 g miltelinio cukraus
100 ml plakamosios grietinėlės
30 ml kavos likerio
Kakavos (pabarstyti)
Papildomai:
50 ml KIMBO „Espresso Napoletano Espreso“
1. Minkštą sviestą išplakite su cukrumi, palaipsniui įplakite rikotą. Po to po vieną dėkite kiaušinius, supilkite 50 ml KIMBO „Espresso Napoletano Espreso“, išmaišykite.
2. Suberkite miltus, persijotus kartu su kepimo milteliais, išmaišykite. Sudėkite tešlą į keksiukams paruoštą formą.
3. Kepkite apie 35 min. įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje. Išimkite, visiškai ataušinkite.
4. Kremui sumaišykite grietinėlę, maskarponę, miltelinį cukrų bei kavos likerį ir lengvai paplakite.
5. Keksiukus subadykite mediniu iešmeliu ir teptuku prisotinkite paviršių KIMBO „Espresso Napoletano Espreso“ kava.
6. Ant viršaus užspauskite kremo ir pabarstykite kakava.
Comments