top of page

Tarta su špinatais, antiena su svogūnų laiškais (Receptas)


tarta su špinatais_Alfo receptas
VMG nuotr.

4–6 asm. 

Gaminimo laikas: apie 1 val. 


Tartai su antiena ir špinatais pagaminti reikia:

  • 1 pakelio GAIDELIS morkų ir cinamono skonio pusrytainių „7 grūdai“

  • 1 pakelio GAIDELIS grietinės ir svogūnų skonio krekerių

  • 120 g lydyto sviesto

  • 1 kiaušinio

  • 1 stiklinės grietinėlės

  • 1 KITCHEN ME virtos-keptos ančiukų kulšelės

  • 3 saujų špinatų lapelių

  • 1 saujos svogūnų laiškų

  • 100 g tarkuoto kietojo sūrio

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio džiovintų raudonėlių


  1. Virtuviniu kombainu sutrinkite GAIDELIS morkų ir cinamono skonio pusrytainius „7 grūdai“ kartu su GAIDELIS grietinės ir svogūnų skonio krekeriais iki trupinių.

  2. Trupinius sumaišykite su lydytu sviestu. Gautą masę išklokite į kepimo skardą. Stipriai suspauskite ir kepkite orkaitėje 160 °C temp. apie 10–12 min.

  3. Kiaušinį išplakite kartu su grietinėle. 

  4. KITCHEN ME virtą-keptą ančiukų kulšelę nurinkite nuo kaulo ir susmulkinkite rankomis. Įmaišykite į plakinį.

  5. Sudėkite špinatų lapelius ir stambiai pjaustytus svogūnų laiškus. Viską pagardinkite tarkuotu kietuoju sūriu ir prieskoniais.

  6. Gautą masę sudėkite ant iškepto pagrindo ir kepkite orkaitėje 160 °C temp. apie 40 min., kol įdaras sutirštės.


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page