Sultingas, viliojantis ir taip trokštamas mėsainis... Nors ir be mėsos, bet tiesiog žadinantis skonio receptorius.
Video receptą žiūrėkite čia
Vegetariškam mėsainiui pagaminti reikia:
2 saujų smulkinto kopūsto
1 saujos smulkintų morkų
40 ml acto
1 šaukšto miso padažo
Žiupsnelio DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
½ saujos aviečių
1 NESPRESSO espreso kavos puodelio
1 portobelo grybo
100 g DOBILAS ekologiško varškės sūrio
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų
2–3 NATURLI falafelių
2 šaukštų OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus
1 pomidoro
1 mėlynojo svogūno
1–2 VILNIAUS DUONA mėsainių bandelių „Brioche“
2 šaukštų SUSLAVIČIAUS 4 skonių padažo salotoms „Ranch“
2 šaukštų SPILVA marinuotų burokėlių
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Į dubenį dėkite kopūstus, morkas, actą, miso padažą, KOTANYI druską, DANSUKKER ekologiško cukrų „Panevėžio Plius“, avietes ir viską gerai išmaišykite. Į kitą dubenį dėkite miso padažą, pilkite actą, NESPRESSO espreso kavą, įdėkite portobelo grybą ir leiskite jam pasimarinuoti 3–4 min.
DOBILAS ekologišką varškės sūrį marinuokite druska ir KOTANYI aitriosiomis paprikomis. NATURLI falafelius apšlakstykite OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejumi. Portobelo grybą, falafelius, varškės sūrį kepkite ant įkaitinto ZYLE KAMADO grilio iš abiejų pusių, kol apskrus ir pilnai iškeps.
Pomidorą, mėlynąjį svogūną pjaustykite griežinėliais. VILNIAUS DUONA mėsainių bandeles „Brioche“ pašildykite ant įkaitinto grilio. Ant vidinių bandelės pusių tepkite SUSLAVIČIAUS 4 skonių padažo salotoms „Ranch“, dėkite morkų ir kopūstų salotas, SPILVA marinuotus burokėlius. Ant vienos bandelės dėkite portobelo grybą, svogūnus ir pomidorus, ant kitos falafelius, svogūnus, pomidorus ir uždėkite viršutinę bandelę.
Skanaus!
Comments