Sultingas, viliojantis ir taip trokštamas mėsainis... Nors ir be mėsos, bet tiesiog žadinantis skonio receptorius.

Video receptą žiūrėkite čia
Vegetariškam mėsainiui pagaminti reikia:
2 saujų smulkinto kopūsto
1 saujos smulkintų morkų
40 ml acto
1 šaukšto miso padažo
Žiupsnelio DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
½ saujos aviečių
1 NESPRESSO espreso kavos puodelio
1 portobelo grybo
100 g DOBILAS ekologiško varškės sūrio
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų
2–3 NATURLI falafelių
2 šaukštų OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus
1 pomidoro
1 mėlynojo svogūno
1–2 VILNIAUS DUONA mėsainių bandelių „Brioche“
2 šaukštų SUSLAVIČIAUS 4 skonių padažo salotoms „Ranch“