![mėsainis su dviems padažais_Alfo receptas](https://static.wixstatic.com/media/215589_be7bca07a4564179b450e187d9e63f03~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_202,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/215589_be7bca07a4564179b450e187d9e63f03~mv2.jpg)
1 asmeniui
Mėsainiui su dviem padažais pagaminti reikia:
1 bandelės
jautienos paplotėlio
žalumynų (pvz., mažųjų špinatų)
1 pomidoro
1 raudonojo svogūno
2 riekelių lydyto sūrio
kečupo (pagal skonį)
1 šaukštelio majonezo
Baltam padažui:
3 šaukštų grietinės
1 šaukšto majonezo
1 šaukštelio garstyčių
1 skiltelės česnako
~10 lapelių šviežio baziliko
druskos, pipirų
1. Susmulkinkite česnaką ir baziliką.
2. Sumaišykite grietinę, majonezą ir garstyčias. Sudėkite česnaką ir baziliką.
3. Viską pagardinkite druska ir pipirais.
Pomidorų padažui:
2 konservuotų nuluptų susmulkintų pomidorų
1 skiltelės česnako
1 puselės konservuotos paprikos
žiupsnelio džiovintų aitriųjų paprikų
druskos, pipirų
1.Viską sutrinkite smulkintuvu.
Sudėliokite mėsainį.
Skanaus.