2 asm.
Suktinukams su jautiena pagaminti reikia:
1 morkos
100 g kopūsto
1 saujos svogūnų laiškų
1 skiltelės imbiero
1 skiltelės česnako
2 šaukštų sojų padažo
½ šaukšto austrių padažo
1 šaukšto sezamų aliejaus
1 šaukšto ryžių acto
1 šaukšto riešutų sviesto
70 ml vandens
200 g jautienos nugarinės
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
2–3 ryžių popieriaus lapelių
1 saujos lazdynų riešutų
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Morkas, kopūstus supjaustykite šiaudeliais, svogūnų laiškus, imbierą, česnaką susmulkinkite.
Imbierus, česnakus, sojų padažą, austrių padažą, sezamų aliejų, ryžių actą, riešutų sviestą, vandenį, KOTANYI druską dėkite į dubenį ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Jautieną įtrinkite aliejumi, druska, KOTANYI juodaisiais pipirais ir kepkite ZYLE KAMADO grilyje iš abiejų pusių, kol apskrus ir kepsnys pasieks norimą temperatūrą, iškepus palikite mėsa 4–5 min. kambario temperatūroje.
Ryžių popieriaus lapus apipurkškite vandeniu, palaukite 10–20 sek. ir pradėkite formuoti suktinukus. Dėkite morkas, kopūstus, pjaustytą jautienos kepsnį, svogūnų laiškus, smulkintus lazdynų riešutus ir susukite į cilindrą. Perpjaukite pusiau, dėkite į lėkštę ir patiekite su padažu.
Gardžių atradimų.