Sultingi čeburekai vos per kelias minutes (Receptas)
- eglerace
- prieš 22 valandas
- 2 min. skaitymo
Yra patiekalų, kuriems negalime atsispirti, bet niekada negaminame jų namuose, nes esame įsitikinę, kad: a) labai sudėtingas receptas; b) labai imlus laikui; c) labai užsiteršia virtuvė. Čeburekai – vienas tokių patiekalų, ypač turint omeny, kad atskirai reikia pasiruošti ir tešlą, ir įdarą. Be to, paprastai gaminant čeburekus naudojama daug riebalų ir tai yra dar viena priežastis jų atsisakyti.
Bet tik ne šių!
Paragavę šių Alfo greitai paruošiamų, itin sultingų ir beveik be riebalų čeburekų, norėsite juos gaminti dar ir dar!
Paruoškite įdarą iš vakaro ir per pusryčius mėgaukitės ne įprastais sumuštiniais, o dar karštais čeburekais. Tobuli draugų vakarėliams, neštis į žygius, į darbą – visur.

Video receptą žiūrėkite VMGONLINE instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2–3 asm.
Gaminimo laikas: 25 min.
Čeburekams pagaminti reikia:
200 g LAPINO PUOTA šviežių triušienos mėsos juostelių
1 vidutinio svogūno
2 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo „Tamari“
1 šaukštelio SALDVA prieskonių mišinio paukštienai „BBQ angel’s wings“
4 tortilijų
6 šaukštelių majonezo
4 šaukštelių grietinės
Žiupsnelio SALDVA juodųjų pipirų
1 šaukšto smulkintų šviežių petražolių
1 šaukšto BIONATURALIS ekologiško šalto spaudimo rafinuoto purškiamo rapsų aliejaus
1 šaukšto KĖDAINIŲ KONSERVAI česnakinio padažo

LAPINO PUOTA šviežias triušienos mėsos juosteles ir svogūną smulkiai sukapokite, sudėkite į dubenį ir gerai sumaišykite.
Apšlakstykite KIKKOMAN sojų padažu „Tamari“, pagardinkite SALDVA prieskonių mišiniu paukštienai „BBQ angel’s wings“ ir išmaišykite. Ant tortilijos pirštais prispauskite paruoštą faršą.
Šoną aptepkite majonezu, ant viršaus dėkite grietinės, pagardinkite SALDVA juodaisiais pipirais ir smulkintomis petražolėmis.
Tortiliją perlenkite per pusę, šonus prispauskite šakute, kad suliptų.
Apipurkškite BIONATURALIS ekologišku šalto spaudimo rafinuotu purškiamu rapsų aliejumi.
Kepkite NINJA karšto oro gruzdintuvėje 200 °C apie 10 min.
Iškeptus čeburekus patiekite su KĖDAINIŲ KONSERVAI česnakiniu padažu.
Gardžių atradimų.