Reikia:
200 g vištienos filė
1 svogūno
150 g pievagrybių
Aliejaus (kepti)
250 ml kokosų pieno
~400 ml vištienos sultinio
400 g spagečių
Žiupsnelio druskos
50 g anakardžių
20–30 g mažųjų špinatų lapelių
Smulkiais kubeliais supjaustykite vištieną ir svogūną, griežinėliais – pievagrybius.
Keptuvėje su aliejumi apkepkite vištieną ir svogūnus, kol gražiai apskrus. Suberkite pievagrybius ir apkepkite kartu.
Supilkite kokosų pieną ir dalį sultinio, suberkite perlaužtus spagečius ir kaitinkite, kol skystis įsigers į spagečius. Pasūdykite. Padažo tirštumą sureguliuokite sultiniu.
Pabaigoje pasmulkinkite anakardžius ir suberkite didžiąją jų dalį į spagečius. Taip pat sudėkite špinatus. Trumpai pakaitinkite, kad špinatai apvystų. Patiekite pabarstę likusiais anakardžiais.
Visi šiam patiekalui reikalingi produktai ir daugiau receptų yra www.barbora.lt
Comments