Skanėstų rinkinys draugų vakarėliui ar pasimatymui (Receptas)
- eglerace
- rugpjūčio 29 d.
- 2 min. skaitymo
Atnaujinta: spalio 9 d.
Vasara baigia „susipakuoti” ir mes labai linkime rudenį pasitikti smagiai ir skaniai, su miela draugų kompanija ar namiškiais. Gal gamtoje, gal terasoje, sode ar lauko kine. Gerai kompanijai ir visokioms oro sąlygoms labai tinka skonių, spalvų ir patirčių turtingas didelis užkandžių padėklas, kuriame kiekvienas galėtų rasti tai, ko geidžia širdis. Nuo sūrio iki riešutų ir uogų, nuo traškučių iki plikytų sausainių.
Lengva paruošti – smagu dalintis. Jeigu neturite didelio padėklo – ne bėda. Jį puikiai pavaduos paveikslo rėmas!

Video receptą rasite VMGONLINE instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
6–8 asm.
Gaminimo laikas: 45 min.
Padėklo vaišėms paruošti reikia:
200 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos kumpelių mėsos
2 šaukštelių KIKKOMAN sojų padažo
1 šaukštelio KIKKOMAN sezamų aliejaus
Žiupsnelio sezamų
60 g ESPANA vytintos ispaniškos šoninės
2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI barbekiu padažo „Roasted Garlic“
80 g džiovintų slyvų
80 g ESPANA vytintos ispaniškos pjaustytos dešros
125 g ILE DE FRANCE kamambero sūrio
30 g mėgstamų karamelizuotų riešutų
160 g GAIDELIS pusrytainių su kokosais ir šokoladu „7 grūdai“
2 šaukštų marinuotų pievagrybių
2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų svogūnėlių
100 g kukurūzų traškučių
2 figų
1 raudonos paprikos
100 g plikytų sausainių
200 g Chalapos paprikų
1 šaukšto NATURALISIMO ypač tyro alyvuogių aliejaus
200 g kaparėlių
30 g burokėlių traškučių
40 g slyvinių pomidorų
125 g CASTELLO kreminio sūrio su ananasais
1 saujos šilauogių
Žiupsnelio druskos
Šviežių bazilikų lapelių rinkiniui papuošti
Gvakamolės padažui:
2 avokadų
1 aitriosios paprikos
Žiupsnelio smulkiai pjaustyto mėlynojo svogūno
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1 šaukštelio žaliosios citrinos sulčių
1 šaukšto NATURALISIMO ypač tyro alyvuogių aliejaus
LAPINO PUOTA triušienos mėsos juosteles supjaustykite gabaliukais. Pagardinkite KIKKOMAN sojų padažu ir KIKKOMAN sezamų aliejumi. Apibarstykite sezamais, išmaišykite ir suverkite ant medinių iešmelių.
ESPANA vytintos ispaniškos šoninės griežinėlius aptepkite KĖDAINIŲ KONSERVAI barbekiu padažu „Roasted Garlic“. Įdėkite po džiovintą slyvą, susukite ir sutvirtinkite mediniu krapštuku.
Mėsos iešmelius ir susuktą šoninę dėkite į NINJA karšto oro gruzdintuvę. Kepkite 190 °C apie 15 min.
Ant serviravimo padėklo išdėliokite ESPANA vytintą ispanišką dešrą ir ILE DE FRANCE kamambero sūrį.
Suberkite riešutus, sudėkite GAIDELIS pusrytainius su kokosais ir šokoladu „7 grūdai“.
Į mažus indelius suberkite marinuotus pievagrybius, KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotus svogūnėlius bei paruoštą gvakamolę.
Šalia dėliokite kukurūzų traškučius, supjaustytas figas ir paprikos griežinėlius. Sudėkite plikytus sausainius.
Gardžių atradimų.


























