top of page

Draugų užkandžių rinkinys visiems skoniams (Receptas)

  • eglerace
  • prieš 1 dieną
  • 2 min. skaitymo

Blogo oro pradeda nebūti, vos tik išmokstame lanksčiai žiūrėti į visas situacijas ir prisitaikyti. Šalta, lietinga, vėjuota, grilio piknikui nepalankus oras? Tačiau toks oras yra pats palankiausias jaukiam draugų vakarėliui namuose!

Pasirūpinkite žvakėmis, stalo žaidimais arba nematytu filmu ir, žinoma, turtingu skonių ir spalvų užkandžių padėklu. Bus taip gerai, kad niekas nė nepagalvos, jog gamtoje būtų buvę geriau.

Saldu ir sūru, sultinga ir sausa,  švelnu ir aitroka – asimetriškas užkandžių padėklas dovanos įvairiausių įspūdžių. 

VMG nuotr.
VMG nuotr.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

Video receptą rasite Alfo instagrame čia

5–6 asm.

Gaminimo laikas: 30 min.


Užkandžių rinkiniui paruošti reikia:

  •  besėklio arbūzo 

  • 125 g ILE DE FRANCE sūrio bri su mėlynuoju pelėsiu 

  • 150 g CASTELLO pelėsinio sūrio su trumais 

  • 1 kriaušės

  • 200 g vynuogių 

  • 200 g ESPANA vytinto kumpio 

  • 160 g GAIDELIS sausainių „Karamelė“

  • 2–3 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų burokėlių griežinėlių

  • 1 ryšulėlio ridikėlių

  • 2–3 šaukštų SACLA alyvuogių 

  • 100 g CASTELLO mini sūrio rinkinio

  • 20 g karamelizuotų migdolų 

  • 10 g lazdynų riešutų

  • 10 braškių 

  • 450 g KITCHEN ME antienos šašlyko 

  • 200 g GARDEN GOURMET veganiškų kepsnelių 

  • Keleto mėtų lapelių

    užkandžių  padėklas_Alfo receptas
    VMG nuotr.

    1. Padėklo centre padėkite įpjautą besėklį arbūzą. Išdėliokite ILE DE FRANCE bri sūrį su mėlynuoju pelėsiu ir CASTELLO pelėsinį sūrį su trumais. Šalia sūrių komponuokite griežinėliais pjaustytą kriaušę ir vynuoges.

    2. Iš šonų dėliokite ESPANA vytintą kumpį ir GAIDELIS sausainius „Karamelė“. 

    3. Į mažesnį indelį sudėkite KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų burokėlių griežinėlius.

    4. Ant padėklo, šalia kitų ingredientų, išdėliokite: ridikėlius, SACLA alyvuoges, CASTELLO mini sūrių rinkinį, karamelizuotus migdolus, lazdynų riešutus ir šviežias braškes.

    5. KITCHEN ME antienos šašlyką apkepkite keptuvėje iki auksinės spalvos ir dėkite šalia kitų užkandžių. 

    6. GARDEN GOURMET veganiškus kepsnelius kepkite NINJA DOUBLE STACK karšto oro gruzdintuvėje. Iškeptus kepsnelius išdėliokite šalia.

    7. Rinkinį papuoškite šviežiais mėtų lapeliais.


Gardžių atradimų.

Daugiau gardžių ir greitai paruošiamų receptų vasarai rasite naujoje Alfo knygoje PRISIPRPUSI VASARA. Skaitykite ir dalinkitės visiškai nemokamai!



bottom of page