Draugų užkandžių rinkinys visiems skoniams (Receptas)
- eglerace
- prieš 1 dieną
- 2 min. skaitymo
Blogo oro pradeda nebūti, vos tik išmokstame lanksčiai žiūrėti į visas situacijas ir prisitaikyti. Šalta, lietinga, vėjuota, grilio piknikui nepalankus oras? Tačiau toks oras yra pats palankiausias jaukiam draugų vakarėliui namuose!
Pasirūpinkite žvakėmis, stalo žaidimais arba nematytu filmu ir, žinoma, turtingu skonių ir spalvų užkandžių padėklu. Bus taip gerai, kad niekas nė nepagalvos, jog gamtoje būtų buvę geriau.
Saldu ir sūru, sultinga ir sausa, švelnu ir aitroka – asimetriškas užkandžių padėklas dovanos įvairiausių įspūdžių.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Video receptą rasite Alfo instagrame čia
5–6 asm.
Gaminimo laikas: 30 min.
Užkandžių rinkiniui paruošti reikia:
⅓ besėklio arbūzo
125 g ILE DE FRANCE sūrio bri su mėlynuoju pelėsiu
150 g CASTELLO pelėsinio sūrio su trumais
1 kriaušės
200 g vynuogių
200 g ESPANA vytinto kumpio
160 g GAIDELIS sausainių „Karamelė“
2–3 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų burokėlių griežinėlių
1 ryšulėlio ridikėlių
2–3 šaukštų SACLA alyvuogių
100 g CASTELLO mini sūrio rinkinio
20 g karamelizuotų migdolų
10 g lazdynų riešutų
10 braškių
450 g KITCHEN ME antienos šašlyko
200 g GARDEN GOURMET veganiškų kepsnelių
Keleto mėtų lapelių
VMG nuotr. 1. Padėklo centre padėkite įpjautą besėklį arbūzą. Išdėliokite ILE DE FRANCE bri sūrį su mėlynuoju pelėsiu ir CASTELLO pelėsinį sūrį su trumais. Šalia sūrių komponuokite griežinėliais pjaustytą kriaušę ir vynuoges.
2. Iš šonų dėliokite ESPANA vytintą kumpį ir GAIDELIS sausainius „Karamelė“.
3. Į mažesnį indelį sudėkite KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų burokėlių griežinėlius.
4. Ant padėklo, šalia kitų ingredientų, išdėliokite: ridikėlius, SACLA alyvuoges, CASTELLO mini sūrių rinkinį, karamelizuotus migdolus, lazdynų riešutus ir šviežias braškes.
5. KITCHEN ME antienos šašlyką apkepkite keptuvėje iki auksinės spalvos ir dėkite šalia kitų užkandžių.
6. GARDEN GOURMET veganiškus kepsnelius kepkite NINJA DOUBLE STACK karšto oro gruzdintuvėje. Iškeptus kepsnelius išdėliokite šalia.
7. Rinkinį papuoškite šviežiais mėtų lapeliais.
Gardžių atradimų.
Daugiau gardžių ir greitai paruošiamų receptų vasarai rasite naujoje Alfo knygoje PRISIPRPUSI VASARA. Skaitykite ir dalinkitės visiškai nemokamai!