Puikus receptas ir šiandienos priešpiečiams arba pietums, ir šventiniam Kūčių stalui. Pasigaminkite, paragaukite ir garantuojame, kad nebesuksite galvos, kokia silke nustebinti artimuosius per šias šventes. Šio gaivios, saldžiarūgštės ir tiesiog tirpstančios burnoje silkės salotų recepto prašys visi.
Video receptą rasite čia.
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:
2 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Alfo Kalėdinei silkei paruošti reikia:
300 g silkės filė
½ mėlynojo svogūno
4–5 virtų putpelių kiaušinių
1 saujos vyšninių pomidorų
100 g konservuoto tuno aliejuje
2 šaukštų WOWMAMA česnakinio padažo
1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės
3–4 ančiuvių
Žiupsnelio KOTANYI šviežiai grūstų juodųjų pipirų
1 šaukšto kaparėlių
1 saujelės mėgstamų prieskoninių žolelių
Keleto riekelių AGOTOS duonos „45 % sėklų“
1. Silkės filė supjaustykite griežinėliais.
2. Svogūną supjaustykite laiveliais. Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.
3. Į virtuvinį ELECTROLUX trintuvą sudėkite konservuotą tuną, WOWMAMA česnakinį padažą, tarkuotą citrinos žievelę, ančiuvius ir pagardinkite KOTANYI šviežiai grūstais juodais pipirais.
4. Sumalkite trintuvu iki vientisos, kreminės masės.
5. Į pasirinktą lėkštę dėkite padažą, ant jo sudėliokite silkės gabalėlius, pjaustytus vyšninius
pomidorus, laiveliais pjaustytus svogūnus.
6. Sudėkite perpjautus putpelių kiaušinius, apibarstykite kaparėliais, papuoškite prieskoninėmis žolelėmis, apibarstykite šviežiai grūstais pipirais ir tarkuota citrinos žievele.
7. Patiekite su AGOTOS duona „45 % sėklų“.
Skanaus.
Comentários