Keptos bulvės ir rūkyta žuvis – tobulai deranti pora šiltose, sočiose salotose, kurios idealiai tinka žiemos vakarienėms, bet ne tik. Šias keptų bulvių salotas su rūkyta skumbre, kiaušiniais ir žalumynais drąsiai galite tiekti ant kiekvienos šventės stalo. Greitai ir lengvai paruošiamos jos tikrai nusipelno aplodismentų.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
2 asm.
Šiltoms bulvių salotoms su skumbre pagaminti reikia:
300 g mėgstamų keptų bulvių skiltelių su prieskoniais
1 saujos kaparėlių
½ citrinos
2 virtų kiaušinių
150 g karšto rūkymo skumbrės
1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo
Žiupsnelio KOTANYI pipirų mišinio
1–2 saujų špinatų
2–3 šaukštų OBELIŲ majonezo „Originalus“
1. Išrinkite iš skumbrės kaulus, suplėšykite gabaliukais.
2. Supjaustykite svogūną netaisyklingais gabaliukais, apšlakstykite citrinos sultimis, pilkite
DANSUKKER šviesiojo sirupo, berkite KOTANYI pipirų ir lengvai rankomis juos išmaišykite.
3. Kaparėlius galite perpjauti per pusę, jei špinatų lapai didesni, juos taip pat galite pjauti per pusę. Kiaušinius pjaukite į dvi dalis.
4. Į serviravimo lėkštę dėkite keptų bulvių, berkite svogūnų, skumbrės, dėkite OBELIŲ majonezo „Originalus“, vėl šiek tiek bulvių, žuvies, špinatų lapų, svogūnų, kiaušinius, špinatų lapelių, kaparėlių, berkite pipirų.
PATARIMAI
1. Galite rinktis šaldytas bulves arba patys pasigaminti namuose.
2. Vietoj skumbrės galite naudoti rūkytą ešerį ar keptą lašišą.
3. Vištienos kiaušinius galite keisti putpelių kiaušiniais.
4. Galite paskaninti padažą citrinos sultimis ir žievele.
Skanaus.
Padovanok Alfo laiško prenumeratą
Kiekvieną penktadienį naujas ritualas + 10 receptų + gražesnės kasdienybės idėjos.
Prenumeruok čia