![Sausainiai, tešlainiai, VMG receptai](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_3895c18dec134c5d84f2c17a7c178de6~mv2.jpg/v1/fill/w_120,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_3895c18dec134c5d84f2c17a7c178de6~mv2.jpg)
Reikia:
260 g miltų
100 g cukraus miltelių
150 g margarino „Kepiniams“
2 kiaušinių (1 plakiniui)
1-2 šaukštų smulkintų riešutų
Minkštą margariną „Kepiniams“ išplakite su cukraus milteliais iki vientisos masės.
Įleiskite kiaušinį ir išmaišykite. Suberkite miltus ir užminkykite tešlą.
Tešlą kočiokite 0,6-0,8 cm storio lakštais, išspauskite maždaug 10 cm skersmens žiedus, sudėkite juos ant kepimo skardos. Patepkite kiaušinio plakiniu ir pabarstykite smulkintais riešutais.
Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 12-15 min.
Skanaus!