top of page

Saldus pirmadienis: burnoje tirpstantis maskarponės desertas, kurį paruošite akimirksniu (receptas)

Kodėl gi naujos savaitės nepasitikus saldžiai? O ypač, kai pasigaminti gardų desertą galima greitai ir tam visai nereikia daugybės ingredientų. Taigi jūsų paslaugoms – burnoje tirpstantis maskarponės sūrio pyragas. Svarstote, kuo pasistiprinti prieš šį skanėstą? Siūlome rinktis iš idėjų, kurioms įgyvendinti prireiks vos trijų ingredientų: jūsų skonio receptorius pasirengę džiuginti bulvių virtinukai su lašiša ir varškės kremu, vištiena, pagardinta mėlynių ir terijakio marinatu, kepti persikai su halumio sūriu ir aitriąja paprika, antienos, voveraičių bei briuselinių kopūstų trio ar omletas su traškia šonine.

Valerijos Stonytės nuotr.


Sūrio pyragas

300 g grietinėlės

200 g maskarponės kremo

1 šaukšto vanilinio cukraus

šlakelio citrinos sulčių

150 g imbierinių sausainių

saujelės šviežių uogų

  1. Išplakite grietinėlę ir maskarponės kremą. Įdėkite vanilinio cukraus ir įpilkite citrinos sulčių.

  2. Sutrinkite sausainius iki smulkių trupinių.

  3. Lėkštėje pabarstykite trupinių, dėkite šaukštą kremo ir papuoškite uogomis.

Naujausi įrašai

bottom of page