Sūrio tartaletės su kriaušėmis


Reikia:

Tešlai:

  • 140 g grietinėlės sūrio

  • 40 g minkšto sviesto

  • 50 g DANSUKKER cukraus miltelių

  • 1 kiaušinio

  • 300 g miltų


Įdarui:

  • 2 kriaušių

  • 250 g grietinėlės sūrio arba kepinių varškės

  • 50 g DANSUKKER cukraus miltelių

  • 30 g DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile

  • 1 kiaušinio

  • 100 g grietinės



1. Įkaitinkite orkaitę iki 170 °C.

2. Sutrinkite grietinėlės sūrį su sviestu ir DANSUKKER cukraus milteliais, supilkite kiaušinį. Kai susidarys vientisa masė, suberkite miltus. Labai greitai užminkykite tešlą.

3. Tešlą iškočiokite, išklokite formeles. Sudėkite jas į šaldytuvą.

4. Įdarui nulupkite ir supjaustykite kriaušes plonais griežinėliais. Sūrį arba kepinių varškę sumaišykite su DANSUKKER cukraus milteliais ir DANSUKKER vaniliniu cukrumi su natūralia vanile. Įmuškite kiaušinį, išmaišykite, sudėkite grietinę ir išmaišykite.

5. Išimkite formeles iš šaldytuvo, gausiai subadykite dugną šakute. Supilkite įdarą, sudėkite kriaušes ir lengvai jas įspauskite. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 40–45 min

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg