Sūrio tartaletės su kriaušėmis
- 2019-03-16
- 1 min. skaitymo

Reikia:
Tešlai:
140 g grietinėlės sūrio
40 g minkšto sviesto
50 g DANSUKKER cukraus miltelių
1 kiaušinio
300 g miltų
Įdarui:
2 kriaušių
250 g grietinėlės sūrio arba kepinių varškės
50 g DANSUKKER cukraus miltelių
30 g DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile
1 kiaušinio
100 g grietinės
1. Įkaitinkite orkaitę iki 170 °C.
2. Sutrinkite grietinėlės sūrį su sviestu ir DANSUKKER cukraus milteliais, supilkite kiaušinį. Kai susidarys vientisa masė, suberkite miltus. Labai greitai užminkykite tešlą.
3. Tešlą iškočiokite, išklokite formeles. Sudėkite jas į šaldytuvą.
4. Įdarui nulupkite ir supjaustykite kriaušes plonais griežinėliais. Sūrį arba kepinių varškę sumaišykite su DANSUKKER cukraus milteliais ir DANSUKKER vaniliniu cukrumi su natūralia vanile. Įmuškite kiaušinį, išmaišykite, sudėkite grietinę ir išmaišykite.
5. Išimkite formeles iš šaldytuvo, gausiai subadykite dugną šakute. Supilkite įdarą, sudėkite kriaušes ir lengvai jas įspauskite. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 40–45 min