Greitai pagaminamas, nuostabiai kvepiantis cinamoninių picos tešlos riekelių pyragas sukurs jaukią nuotaiką namuose.

10-12 asm.
Gaminimas 20 min.
Kepimas 30 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Zzz 30 min.
Reikia:
100 g cukranendrių cukraus
1 šaukštelio cinamono
120 g minkšto, beveik skysto, sviesto
400 g šviežios mielinės picos tešlos
1 kiaušinio (patepti)
1. Paruoškite pailgą kepimo skardelę 15×30 cm.
2. Cukranendrių cukrų sumaišykite su cinamonu.
3. Skardelę patepkite sviestu, pabarstykite cukraus ir cinamono mišiniu.
4. Picos tešlą išvyniokite, patepkite sviestu, pabarstykite cukraus ir cinamono mišiniu. Suvyniokite į vyniotinį.
5. Vyniotinį supjaustykite 1 cm pločio riekelėmis.
6. Sudėkite jas į skardelę. Galite formuoti įvairius raštus.
7. Palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų – maždaug 30 min.
8. Patepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Skanaus!