top of page

Receptai su kreminiu bri: nuo užkandžių iki sriubos

Bri – tai minkštas karvės pieno sūris iš Prancūzijos, ypatingas minkštu geltonu vidumi ir pelėsiu padengtais kraštais. Keptas ir įvairiais pagardais gardintas bri yra klasika. Kviečiame išbandyti ir įvairesnių receptų.


1. Labai greitai pagaminamas krekerių ir bri sūrio užkandis

užkandis su bri sūriu_Alfo receptas
Alfo Ivanausko nuotr.

2. Alfo brusketos su žiediniais kopūstais

brusketos su kalafiorais ir bri sūriu_Alfo receptas
VMG nuotr.

3. Keptas bri sūris

keptas bri sūris_Alfo receptas
Shutterstock.com nuotr.

4. Kugelis su bri sūriu

kugelis su bri sūriu_Alfo receptas
VMG nuotr.

5. Dvisluoksnė grybų sriuba su sūriais

dvisluoksnė grybų sriuba su sūriais_Alfo receptas
VMG nuotr.

Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page