Nuo šiol išskirtinio skonio sūrį galėsite pasigaminti savo namuose ir nereikės jo ieškoti
parduotuvėje. Jums telieka išsirinkti: norisi sūraus ar desertinio.
Video receptą pažiūrėti galite čia
Džiovintų pomidorų varškės sūriui paruošti reikia:
1 DOBILAS ekologiško varškės sūrio
1 šaukšto KOTANYI česnakų granulių
1 šaukšto KOTANYI maltų kalendrų
1 šaukšto KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska
1 šaukšto KOTANYI Toskanos prieskonių
1–2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 saujos šalavijų lapelių
1. DOBILAS ekologišką varškės sūrį dėkite ant kepimo popieriaus, iš abiejų pusių apibarstykite
KOTANYI česnakų granulėmis, maltomis kalendromis, aitriųjų paprikų dribsniais su druska,
Toskanos prieskoniais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, iš apačios ir viršaus dėkite šalavijų
lapelių.
2. Suvyniokite sūrį į popierių, kad neišbėgtų skystis, dėkite į ZYLE grilį ir kepkite 200 °C temp.
apie 10 min.
3. Iškeptą sūrį dėkite į lėkštę ir ragaukite.
Keptam citrusiniam-cinamoniniam sūriui paruošti reikia:
1 DOBILAS ekologiško varškės sūrio
1 vanilės ankšties
1–2 gvazdikėlių
⅓ citrinos žievelės
Žiupsnelio cinamono
1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo
Keleto vidutinių braškių
2 šaukštų PAULUNS granolos su avietėmis ir braškėmis
1 šaukšto NATURLI migdolinių valgomųjų ledų su citrinomis „Lemon Chills“
Valgomų gėlių žiedų (papuošimui)
1. DOBILAS ekologišką varškės sūrį dėkite ant kepimo popieriaus, iš abiejų pusių dėkite
išlukštentos vanilės ankšties sėklyčių, smulkintų gvazdikėlių, patarkuokite citrinos žievelės,
berkite cinamono, apšlakstykite DANSUKKER šviesiuoju sirupu.
2. Suvyniokite sūrį į popierių, kad neišbėgtų skystis, dėkite į ZYLE grilį ir kepkite 200 °C temp.
apie 10 min.
3. Braškes supjaustykite kubeliais.
4. Iškeptą sūrį dėkite į lėkštę, berkite pjaustytų braškių, PAULUNS granolos su avietėmis ir
braškėmis, dėkite NATURLI migdolinių valgomųjų ledų su citrinomis „Lemon Chills“ ir
papuoškite valgomais gėlių žiedais.
Skanaus.
Comments