top of page

Raudonai geltonas pusrytinis glotnutis su pabarstais

  • 2019-11-04
  • 1 min. skaitymo

Reikia:

  • 1 mango

  • 1 banano

  • ½ apelsino

  • 200 g braškių

  • 30 g avižinių dribsnių

  • Mėtų lapelių (papuošti)

  • Migdolų riekelių

  • DANSUKKER cukraus miltelių


  1. Migdolų riekeles paskrudinkite keptuvėje, pro sietelį užberkite DANSUKKER cukraus miltelių, kepkite nuolat maišydami kol riekelės karamelizuosis.

  2. Paryžietišku šaukšteliu iš mango išpjaukite rutuliukus.

  3. Bananą sutrinkite su apelsinu ir mango likučiais.

  4. Kelias braškes supjaustykite riekelėmis, likusias sutrinkite su avižiniais dribsniais. Geltoną ir raudoną mases sudėkite į dubenėlį, pabarstykite migdolų riekelėmis, puoškite pagal pageidavimą.

Susiję įrašai

Rodyti viską
Balta naminė mišrainė (Receptas)

Balta mišrainė – tai vienas populiariausių tradicinių šventinių patiekalų, dažnai patiekiama prie mėsos ar kaip savarankiškas patiekalas.

 
 
bottom of page