Raudonai geltonas pusrytinis glotnutis su pabarstais
- 2019-11-04
- 1 min. skaitymo

Reikia:
1 mango
1 banano
½ apelsino
200 g braškių
30 g avižinių dribsnių
Mėtų lapelių (papuošti)
Migdolų riekelių
DANSUKKER cukraus miltelių
Migdolų riekeles paskrudinkite keptuvėje, pro sietelį užberkite DANSUKKER cukraus miltelių, kepkite nuolat maišydami kol riekelės karamelizuosis.
Paryžietišku šaukšteliu iš mango išpjaukite rutuliukus.
Bananą sutrinkite su apelsinu ir mango likučiais.
Kelias braškes supjaustykite riekelėmis, likusias sutrinkite su avižiniais dribsniais. Geltoną ir raudoną mases sudėkite į dubenėlį, pabarstykite migdolų riekelėmis, puoškite pagal pageidavimą.