top of page

Ramunėlių arbatos želė su avietėmis

Želė mėgėjus nustebins netikėtas šio patiekalo skonis. Lengvas receptas su ramunėlių arbata ir avietėmis.


Ramunėlių arbatos želė, desertas, Alfo receptas
VMG archyvo nuotr.

4 asmenims


Ramunėlių arbatos ir aviečių želė pagaminti reikia:

  • 1,3 l šaltos ramunėlių arbatos

  • 1,5 šaukšto augalinio želatinos pakaitalo agaro

  • 2–3 šaukštų medaus

  • 300 g aviečių

1. Ramunėlių arbatą, agarą ir medų sudėkite į puodą ir užvirkite.

2. Nuo užvirimo virkite apie 30 s nuolatos maišydami virtuvine šluotele, kad agaras visiškai ištirptų.

3. Paruoštą mišinį išpilstykite į pasirinktas formeles, suberkite avietes ir palikite kelioms val. sustingti šaldytuve.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page