4 asm.
Gaminimas 10 min.
Virimas 20 min.
Kepimas 20 min.
Orkaitės temperatūra 180 °C
Reikia:
~ 600 g bulvių
150 ml grietinėlės arba pieno
Druskos
80 g tarkuoto kietojo sūrio
600 g Bolonijos ragu
Žaliųjų žirnelių arba konservuotų kukurūzų patiekti
Išvirkite bulves, nupilkite vandenį. Į tą patį puodą įpilkite grietinėlę arba pieną ir užvirinkite. Sugrūskite bulves su pienu arba grietinėle, pasūdykite.
Į kepimo indą sudėkite Bolonijos padažą, išlyginkite, ant viršaus dėkite bulvių košę, išlyginkite šaukštu, užberkite tarkuotu sūriu ir kepkite maždaug 20 minučių.
Patiekite su žaliaisiais žirneliais arba konservuotais kukurūzais.
Skanaus!
Comments