4 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
1,5 stiklinės vandens
½ šaukštelio cinamono
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1,5 stiklinės kuskuso
2 šaukštai smulkiai pjaustytų mėtų lapelių
2 šaukštai smulkintų pistacijų riešutų
1 granatas
Sauja razinų
2 šaukšteliai trintos citrinos žievelės (geltonojo sluoksnio)
Druskos
Padažui:
150 g graikiško jogurto
Druskos
2 šaukštai smulkintų mėtų
1. Vandenį užvirinkite su cinamonu, aliejumi ir žiupsneliu druskos. Suberkite kuskusą, uždenkite ir nukaiskite nuo ugnies. Palikite 5–10 min. Po to išmaišykite šakute. Išimkite granatų sėklas.
2. Suberkite likusius produktus. Padažui išmaišykite jogurtą su mėtomis, pasūdykite.
Comments