top of page

Pavasaris išaušo dar viename Vilniaus restorane: naujojo „Grey“ meniu kadrai

Kažkur kitur užtrukęs pavasaris dar vieną Vilniaus restoraną paskatino pavasarį prisišaukti sudarant naują sezoninį meniu. Šį kartą to ėmėsi ir  restorano „Grey“ šefas Ričardas Leckas sumanęs maistu pagyvinti pilkas restorano sienas.

Žemiau – patiekalai iš naujojo meniu.

Šefo komplimentas. „Grey“ duonelė su spalvingais kremais.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Užkandis. Traškaus ožkos sūrios salotos, gardintos mini paprikomis, vytintais vyšniniais pomidorais, balzaminiais ikrais ir sezaminiu padažu.


uzkandis

Sriuba. „Grey“ kvietinio alaus ir pelėsinio sūrio sriuba su vyne virtu vėžiuku.


sriuba

Karštas patiekalas. Baltame vyne virta didžioji aštuonkojo koja, patiekiama su vėžiuku, sojų pupelėmis ir „bulgur“ kruopomis.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Desertas. Mangų – pasiflorų kremo desertas su šokoladinio pyrago trupiniais.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Restoranas „Grey“, Pilies g. 2, Vilnius. Jų „Facebook“ paskyra.

Naujausi įrašai

bottom of page