top of page

Patiks visiems saldėsių mėgėjams: šių brusketų su medumi bei gervuogėmis norėsite dar ir dar


Tam, kad pakeliautumėte po pasaulį, ne visada būtina kažkur išvažiuoti. Argi ne nuostabu, kai kitos šalies dvelksmą leidžia pajusti skanaujami patiekalai? Šįkart siūlome gardų iš Italijos kilusį užkandį – po pirmo kąsnio garantuotai nusikelsite į gražiausius šios šalies kampelius ir tikrai įsimylėsite medaus saldumu ir gervuogių gaiva kvepiančias brusketas, kurioms išskirtinį skonį suteikia brandintas sūris. Greitas paruošimas ir nuostabus skonis!

Brusketos su gervuogėmis ir medumi

Jums reikės:

1 vnt. 24 mėn. brandinto „Džiugo“ sūrio

4 riekelių čiabatos

Šlakelio alyvuogių aliejaus

4 šaukštų medaus

Saujelės gervuogių

Saujos gražgarsčių

  1. Pašlakstykite čiabatą alyvuogių aliejumi ir paskrudinkite orkaitėje.

  2. Ant karštos duonos tepkite medų, užtarkuokite „Džiugo“ sūrio ir uždėkite gervuoges.

  3. Papuoškite keliais gražgarsčių lapeliais ir patiekite.

Naujausi įrašai

bottom of page