top of page

Pagrindinis ingredientas – traškieji krekeriai (5 receptai, kurie tiks ir šventėms)

Kiekvienos šventės dėmesio centre paprastai būna pagrindinis patiekalas: kepsnys ar ypatinga sriuba, bet norime priminti, kad kūrinys gerai skamba tada, kai visos natos ir visos jo dalys yra apgalvotos, darnios ir išbaigtos. Kad būtų gerai, skambėti turi viskas.

Kiekviena šventė prasideda nuo užkandžių. Turime idėjų!



Naujieji sūrūs krekeriai GAIDELIS daugelio jau pamėgti kaip gardus užkandis, kurį patogu prigriebti pakeliui į darbą, žygį pėsčiomis ar dviračiais, įdėti vaikui į mokyklą ar pakramsnoti po būrelio. Tačiau jie puikiai tinka dėti ir ant vaišių stalo.

Krekerius GAIDELIS skanu valgyti vienus, bet jie puikiai dera ir su įvairiais pagardais: alyvuogėmis, vaisiais, uogomis, saldžiomis ir nesaldžiomis užtepėlėmis, pavyzdžiui, riešutų kremu, mėgstamu džemu, tepamuoju sūriu, čatniu ir t. t. Galima „užkloti” gabalėliu mėgstamos dešros, žuvies ar sūrio riekele. Užtepėles, o taip pat ir mišraines krekeriu galima kabinti lyg šaukštu (puiki išeitis gamtoje) arba tepti ant krekerio.

Sukurti net trys skirtingi gundantys paragauti krekerių skoniai: su druska, su sūriu, grietinės ir svogūnų skonio, taigi, užkandžių dėžutė ar šventinis užkandžių padėklas niekada nebus nuobodus.

Be to, krosnyje kepami, viliojamai apskrudę, iš penkių itin plonos tešlos sluoksnių sluoksniuojami traškieji krekeriai GAIDELIS labai tinka ne tik užkandžiams, bet ir rimtiems patiekalams gardinti, papildyti, suteikti daugiau skonio ir traškesio.


1.Krekerių suvožtiniai su pikantišku įdaru labai patiks tiems, kurie mėgsta įdarytus kiaušinius.






Gardžių atradimų.

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page