Originali, šeimos pamėgta, skirtingų skonių pusryčių košė (Receptas)

Nežinote, kuo nustebinti šeimą per pusryčius? Paruoškite jiems košę, kurioje kiekvienas galės surežisuoti savo skonį.

pusryčių košė, vmg online receptas
VMG nuotr.

Laidą #Alfodidysisšou žiūrėkite čia


Pusryčių košei išvirti reikia:

  • 5 šaukštų ispaninio šalavijo sėklų

  • 1 šaukšto medaus

  • 1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • ½ stiklinės migdolų pieno

  • 60 g DR. OETKER avižinės košės su avietėmis

  • 1 stiklinės vandens

  • 3 šaukštų moliūgų tyrės

  • 1 saujos mėgstamų uogų

  • 1 šaukšto DEN GAMLE FABRIK imbierų džemo

  • 30 g PERGALĖ pieniško šokolado

  • 2 šaukštų javainių PAULUNS su lazdynų riešutų kremu ir migdolais

  • 2 šaukštų špinatų tyrės

  • Mėtų lapelių (papuošimui)

  1. Ispaninio šalavijo sėklas sumaišykite su medumi arba DANSUKKER auksaspalviu sirupu ir migdolų pienu, uždenkite ir palikite šaldytuve per naktį, kad išbrinktų.

  2. DR. OETKER avižinę košę su avietėmis užpilkite verdančiu vandeniu, išmaišykite ir palikite 3 min., kad išbrinktų.

  3. Brinkintą ispaninio šalavijo sėklų pudingą išmaišykite su moliūgų tyre.

  4. Uogas supjaustykite.

  5. Į vieną dubenėlio pusę sudėkite pudingą, į kitą – brinkintą košę. Ant viršaus dėkite DEN GAMLE FABRIK imbierų džemą, pjaustytas uogas, užberkite smulkinto PERGALĖ pieniško šokolado ir PAULUNS javainių su lazdynų riešutų kremu ir migdolais, špinatų tyrės ir papuoškite mėtomis.


Skanaus!