top of page

Neįtikėtinai skani pica su vištiena ir riešutų sviesto padažu

Mėgstate riešutų sviestą? Būtinai išbandykite pikantiško skonio picos su vištiena ir riešutų sviesto padažu receptą.

pica su vištiena ir riešutų sviesto padažu_Naminė pica_ picos pado receptas_ picos tešla-Pica su vištiena_Alfo receptas_riešutų sviesto padažas
VMG nuotr.

4–6 asmenims


Picai pagaminti reikia:


Tešlai paruošti:

  • 7 g sausų mielių

  • 300 ml šilto vandens

  • 300 g miltų

  • 1 šaukštelio druskos

  • 1 šaukštelio alyvuogių aliejaus

Padažui pagaminti:

  • ¼ stiklinės riešutų sviesto

  • ¼ stiklinės vandens

  • 1 šaukšto sojų padažo

  • 1 šaukšto ryžių acto

  • ½ šaukštelio malto imbiero

  • 1 smulkiai kapotos skiltelės česnakų

  • žiupsnelio aitriosios paprikos drožlių

Įdarui:

  • 400 vištienos filė

  • 1 nedidelio kininio kopūsto („Pak choy“)

  • 200 g konservuotų pupelių daigų

  • 1 morkos

1. Paruoškite tešlą – mieles ir cukrų ištirpinkite šiltame vandenyje.

2. Miltus sumaišykite su druska, po truputį supilkite vandenį su mielėmis ir aliejų.

3. Išminkykite tešlą, uždenkite ją ir palikite šiltai pastovėti 1–2 val.

4. Pakilusią tešlą dar kartą išminkykite. Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite picos pagrindą ir patieskite jį į kepimo popieriumi išklotą skardą.

5. Sumaišykite visas padažo sudedamąsias dalis.

6. Picos pagrindą ištepkite padažu, ant jo išdėliokite smulkiai supjaustytą vištieną, kininio kopūsto lapus, konservuotus pupelių daigus ir 1 plonai supjaustytą morką.

7. Kepkite iki 200 ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 15–20 minučių.



Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page