Reikia:
300 g žiedinio kopūsto ir brokolio
1 kiaušinio
50 g tarkuoto kietojo sūrio
1 šaukšto MALSENA viso grūdo speltų miltų
1 šaukštelio džiovintų raudonėlių
Druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
150 g KEKAVA šviežios vištienos filė T
TERRA CRETA aliejaus
120 g geltonų vyšninių pomidoriukų
80 g tarkuoto puskiečio sūrio
50 ml pomidorų padažo
1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo
KEKAVA šviežios vištienos filė pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite aliejumi ir kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje apie 20 min. Išimkite ir atvėsinkite. Susmulkinkite šakute.Žiedinį kopūstą ir brokolį suskirstykite žiedynais, sudėkite į smulkintuvo indą kartu su česnaku ir susmulkinkite. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir tarkuotą sūrį. Įberkite druskos, pipirų ir raudonėlių.Suformuokite paplotį kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Išlyginkite.Šaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite 15 min. Išimkite, patepkite pomidorų padažu, sumaišytu su DANSUKKER šviesiuoju sirupu, užberkite sūrio, pomidoriukų, vištienos ir kepkite dar apie 10-15 min.