Netikėtas jogurto ir bananų kremas „Žydroji paukštė"

Jeigu esate pusryčių žmogus ir mėgstate, kad jie būtų ne tik maistingi, bet ir estetiški bei skanūs, būtinai išbandykite šį receptą, kuris galėtų pretenduoti į geriausio pusryčių deserto titulą. Mėlynas jogurto ir bananų kremas!

Jogurtinis kokteilis, spirulina, šaltas desertas, jorguto kremas, Alfo Ivanausko receptai, vmgonline.lt
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


1 asm.

Gaminimas 5 min.


Bananų ir jogurto kremui pagaminti reikia:

  • 1 banano

  • 250 g graikiško jogurto

  • 1 šaukštelio žydrosios spirulinos miltelių

  • Gėlių ir uogų (papuošti)

  1. Bananą sutrinkite su jogurtu. Padalykite jogurto masę į tris dalis.

  2. Į vieną suberkite spiruliną ir gerai išmaišykite. Palaikykite 2–3 min., kad milteliai išbrinktų ir tolygiau nudažytų jogurtą. Didesnę dalį nudažytos jogurto masės dėkite į stiklinę.

  3. Likusią sumaišykite su viena iš dviejų jogurto masės dalių – taip gausite šviesesnę dalį. Ją sudėkite ant tamsiosios. Ant viršaus uždėkite nedažytą jogurto ir bananų masę.

  4. Taip galite pagaminti norimą kiekį sluoksnių.

  5. Puoškite gėlėmis, uogomis.


Skanaus!

Naujausi įrašai