Jeigu salotų receptas atrodo nuobodokas, įdėkite halumio ir patiekalas sužibės.
![burokėlių ir halumio salotos, receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_34c828891e8b4816b1c43714b6a32a47~mv2.png/v1/fill/w_49,h_45,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_34c828891e8b4816b1c43714b6a32a47~mv2.png)
4 asm.
Gaminimas 15 min.
Burokėlių ir halumio salotoms reikia:
4 nedidelių virtų arba keptų burokėlių
4 persikų
120 g halumio
Salotų užpilui:
2 šaukštų saldžių garstyčių
50 ml apelsinų sulčių
1 šaukštelio tarkuotos apelsino žievelės
20 ml aliejaus
Žiupsnelio cinamono
Žiupsnelio druskos
100 g gražgarsčių ar kitokių pikantiškesnių salotų lapų
Burokėlius supjaustykite aštuntadaliais, persikus skiltelėmis. Ir burokėlius, ir persikus lengvai apkepkite grilinėje keptuvėje.
Sumaišykite visus produktus salotų užpilui.
Sudėkite į dubenį salotų lapus, ant jų sudėliokite likusius produktus, pagardinkite užpilu.
Skanaus!