#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite ČIA
Kišui pagaminti reikia:
100 g VILNIUS margarino „Kepiniams“
Žiupsnelio druskos
200 g miltų
50 ml šalto vandens
Įdarui:
200 g grietinėlės
2 kiaušinių
80 g PHILADELPHIA grietinėlės sūrio „Light“
1 nedidelio poro baltosios dalies
2 skiltelių česnako
Ryšelio petražolių
6–8 džiovintų pomidorų puselių
6–8 riekelių „chorizo“
Aliejaus kepti
SANTA MARIA akmens druskos
SANTA MARIA juodųjų pipirų „Telicherry“
VILNIUS margariną „Kepiniams“ sukapokite peiliu arba susmulkinkite smulkintuvu kartu su druska ir miltais. Supilkite vandenį ir greitai užminkykite tešlą. Jei reikia, galite dar įpilti vandens – pilkite po šaukštą.
Iškočiokite ir tešla išklokite formas tartoms. Šonus palyginkite peiliu ir tankiai subadykite tešlą ant formos dugno šakute. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 20 min..
Supjaustykite porą, česnaką, „chorizą“, džiovintus pomidorus. Viską pakepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kepimo pabaigoje įberkite smulkintų petražolių.
Sumaišykite grietinėlę, kiaušinius ir PHILADELPHIA grietinėlės sūrį „Light“, įberkite SANTA MARIA akmens druskos ir SANTA MARIA juodųjų pipirų „Telicherry“.
Pakeptas tartas pripildykite įdaro ir užpilkite grietinėlės ir sūrio užpilu.
Šaukite į orkaitę ir kepkite dar apie 30 min., kol įdaras sutvirtės. Išimkite, užberkite žalumynų ir patiekite.
Skanaus!
Comments