top of page

Naminiai bulviniai blynai, kurių visada norisi




Reikia:

  • ~600 g bulvių

  • 1 kiaušinio

  • šlakelio šviežiai spaustų citrinos sulčių

  • druskos, juodųjų pipirų

  • aliejaus (kepti)


1. Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.

2. Įberkite druskos, pipirų ir įspauskite citrinos sulčių.

3. Įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.

4. Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir formuokite nedidelius blynelius.

5. Kepkite juos po kelias minutes iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

6. Nusausinkite sudėję ant popierinių rankšluosčių ir patiekite sudėję bokšteliais.

7. Ragaukite su grietine arba graikišku jogurtu.


Skanaus!



Naujausi įrašai

bottom of page