top of page

Mėsainis su lazdynų riešutais ir vyšnių padažu



Jums reikės (1 asmeniui):

1 „Kitchen me“ sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“

1 „Mantinga“ bandelės mėsainiams

1 griežinėlio mocarelos sūrio

1 šaukšto skrudintų lazdynų riešutų

kelių lapų traškių salotų (pvz., romaninių)

100 g vyšnių

šlakelio „Coca-Cola“ gėrimo

50 g „Felix Cajun Chipotle“ kečupo

1 šaukšto „Dansukker“ cukraus sirupo

druskos, juodųjų pipirų

Gaminimas (20 minučių):

  1. Paruoškite padažą: vyšnias patroškinkite su cukraus sirupu ir „Coca-Cola“. Sutrinkite su kečupu.

  2. Įkaitintoje „Green Egg“ kepsninėje kepkite jautienos maltinuką iki pageidaujamo apkepimo – 8 min. arba ilgiau. Kai iškeps, apibarstykite druska ir pipirais.

  3. Tarp bandelių dėkite maltinuką, riešutus, mocarelą ir salotų lapus.

  4. Apšlakstykite paruoštu padažu.

Naujausi įrašai

bottom of page