2 asm.
Iešmeliams pagaminti reikia:
1 raudonosios paprikos
1 nedidelės cukinijos
1 nedidelio brokolio
200 g BERIEF ekologiško sojos pupelių tofu sūrio „Tofu Berief“
1 žaliosios citrinos
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Glazūrai:
1 nedidelio gabaliuko imbiero
1–2 skiltelių česnako
1 nedidelės aitriosios paprikos
2 šaukštų miso pastos
2–3 šaukštų sojų padažo
1 nedidelio ryšulėlio bazilikų
Paprikas, cukinijas, brokolius ir BERIEF ekologišką sojos pupelių tofu sūrį „Tofu Berief“ supjaustykite vienodo dydžio dalimis ir permaišykite su druska, pipirais ir aliejumi. Druskos stenkitės dėti kuo mažiau, kadangi bus sūri glazūra. Žaliąsias citrinas supjaustykite skiltelėmis.
Pjaustytas daržoves ir tofu sūrį sumaukite ant iešmelio tokia seka: tofu, paprika, cukinija, brokoliai. Iš abiejų pusių užmaukite citrinos skilteles.
Imbierą, česnaką, aitriąją papriką ir baziliką smulkiai sukapokite. Smulkintas daržoves labai gerai permaišykite su miso pasta ir sojų padažu.
Daržovių ir tofu iešmelius kepkite įkaitintame grilyje iš visų pusių po 2 min., kol apskrus ir daržovės beveik iškeps. Glazūruokite iešmelius miso glazūra ir apkepkite iš visų pusių po 30 sek.
Nuimkite žaliosios citrinos skilteles nuo iešmelių. Daržovių ir tofu iešmelius dėkite į lėkštę, užpilkite miso glazūros, išspauskite keptų citrinų skilteles ir patiekite.
Skanaus!
Comentarios