top of page

Mini blynai su mangais (Receptas)

  • eglerace
  • 2024-11-22
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: 2024-12-12

Traškūs, meduoliais kvepiantys mini blyneliai su mangais tiks ne tik lėtiesiems savaitgalio pusryčiams, bet ir Kalėdų rytui, o gal net Kalėdų vakarienei. Vos per 10 minučių pagaminsite skanėstą, kurį įsimylės visi šeimos nariai – nuo mažiausio iki didžiausio. 

Skanių atradimų! 

blyneliai su mangais_Alfo  receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS! 

4–5 asm. 

Gaminimo laikas: 10 min.


Blynams su mangais pagaminti reikia:

  • 2 kiaušinių

  • Žiupsnelio druskos 

  • Žiupsnelio KOTANYI burbono vanilinio cukraus 

  • Žiupsnelio cinamono

  • 1 šaukšto DANSUKKER tamsiojo sirupo 

  • ½ stiklinės DOBILAS ekologiško kefyro 

  • 6–7 šaukštų kvietinių miltų 

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių 

  • 1 šaukšto aliejaus 

  • 1 saujos liofilizuotų mangų

  • 1 saujos granatų sėklų (papuošti)


  1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, KOTANYI burbono vanilinio cukraus, cinamono ir įpilkite DANSUKKER tamsiojo sirupo. Masę išplakite virtuvine šluotele.

  2. Supilkite DOBILAS ekologišką kefyrą, suberkite miltus, kepimo miltelius, pilkite aliejų ir gerai išmaišykite.

  3. Mangus sutraiškykite ir suberkite į tešlą.

  4. Įkaitintoje keptuvėje formuokite vidutinio dydžio blynelius. Ant blynelių dėkite mangų gabalėlius. Apkepkite iš abiejų pusių. 

  5. Pagardinkite sirupu ir granatų sėklomis.


Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu


Gardžių atradimų.



bottom of page