top of page

Midijos su čioriso dešra ir obuoliais (Receptas)

Midijos – tai  gardūs, maistingi ir daugelio mėgstami moliuskai. Tie, kurie niekada neruošė jokio patiekalo su midijomis, dažniausiai mano, kad paruošti jas – sunku ir sudėtinga, bet tai netiesa. Šis receptas yra geriausias įrodymas, kad vos po pusvalandžio mėgausitės nuostabiu patiekalu, kuris patiks net ir tiems, kurie midijų dar neragavę. 

O tiems, kurie midijas mėgsta, šis receptas su čioriso dešra ir obuoliais – dar vienas laimikis” į receptų su midijomis kolekciją. 

midijos su obuoliais ir čioriso dešra_Alfo receptas

Video receptą rasite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

 

2 asm.

Gaminimo laikas: 20 min.


Midijoms su čioriso dešra ir obuoliais paruošti reikia:

  • 200 g LAPINO PUOTA triušienos mėsos juostelių

  • 1 didelio svogūno 

  • 4–5 skiltelių česnako

  • 1 saliero stiebo 

  • 4–5 šaukštų aliejaus 

  • 2 šakelių rozmarinų

  • 2 šakelių čiobrelių 

  • 80 g čioriso dešros

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų 

  • Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių 

  • ½ didelio obuolio  

  • 3–4 KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų pomidorų „Naminiai“

  • 3 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI pomidorų padažo „Premium“

  • 1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo 

  • 150 g SUKČIUS natūralaus jautienos sultinio 

  • 1 kg midijų 

  • Gruzdintų bulvyčių (patiekti) 


  1. Stambesniais gabaliukais supjaustykite LAPINO PUOTA triušienos mėsos juosteles.

  2. Svogūną, česnaką ir saliero stiebą supjaustykite nedideliais kubeliais. Į puodą įpilkite aliejaus, sudėkite smulkintas daržoves, rozmarinus, čiobrelius, pjaustytą čioriso dešrą ir triušieną. Išmaišykite ir pakepinkite.

  3. Pagardinkite KOTANYI juodaisiais pipirais ir KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais. 

  4. Į puodą sudėkite kubeliais pjaustytą obuolį, KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotus pomidors „Naminiai“, juos šiek tiek patraiškykite. 

  5. Supilkite KĖDAINIŲ KONSERVAI pomidorų padažą „Premium“, DANSUKKER šviesųjį sirupą ir SUKČIUS natūralų jautienos sultinį. Suberkite midijas, pagardinkite druska ir pipirais. Uždenkite dangtį, troškinkite apie 5 min.

  6. Puoškite smulkintomis šviežiomis petražolėmis ir patiekite su gruzdintomis bulvytėmis.


    Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page