top of page

Mažųjų burgerių padėklas su morkų salotomis ir naminiu pesto padažu (Receptas)

  • eglerace
  • 2023-08-24
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: 05-20

Šiandien gaminkite tai, apie ką svajoja visi. O visi svajoja apie sultingą, skonių turtingą, gaivų ir traškų naminį mėsainį. Pagaminkite jų visą padėklą.

burgeriai su morkų salotomis ir naminiu pesto padažu_receptas
VMG nuotr.

2 asm.


Burgeriams su morkų salotomis ir naminiu pesto padažu paruošti reikia:

  • 1 saujos bazilikų lapų

  • 100 g kedrinių pinijų

  • 120 ml alyvuogių aliejaus

  • 1 skiltelės česnako

  • 30 g kietojo sūrio

  • 2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKAS marinuotų agurkų užtepėlės „Relish“

  • 1 morkos

  • 200 g šviežių kopūstų

  • 1 šaukšto obuolių sidro acto

  • 1 pak. smulkintos triušienos mėsos

  • 80 g ekologiško natūralaus sojų tofu sūrio

  • 4 sviestinių bandelių

  • 4–5 marinuotų agurkėlių

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų


    1.Į virtuvinį trintuvą dėkite bazilikų lapelius, kedrines pinijas, 80 ml alyvuogių aliejaus, 1 skiltelę česnako, kietąjį sūrį, KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKAS marinuotų agurkų užtepėlę „Relish“, druską, pipirus ir viską trinkite iki vientisos konsistencijos.

    2.Morkas sutarkuokite šiaudeliais, kopūstą supjaustykite šiaudeliais, dėkite tarkuotą česnaką, pilkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, obuolių sidro actą, berkite druską, pipirus ir gerai išmaišykite.

    3.Smulkintą triušienos mėsą sumaišykite su druska ir pipirais. Kepkite keptuvėje su 2 šaukštais alyvuogių aliejaus ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių, kol apskrus ir pilnai iškeps, cukinijas ir ekologišką natūralų sojų tofu sūrį taip pat kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus, pagardinkite druska ir pipirais.

    4.Bandelę apskrudinkite keptuvėje, tepkite pesto padažą ant abiejų vidinių pusių, dėkite morkų salotas, keptą triušienos mėsą, cukinijas, keptą varškės sūrį ir pagardinkite bazilikų lapeliais.


Gardžių atradimų.

bottom of page