Mažųjų burgerių padėklas su morkų salotomis ir naminiu pesto padažu (Receptas)
- eglerace
- 2023-08-24
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 05-20
Šiandien gaminkite tai, apie ką svajoja visi. O visi svajoja apie sultingą, skonių turtingą, gaivų ir traškų naminį mėsainį. Pagaminkite jų visą padėklą.

2 asm.
Burgeriams su morkų salotomis ir naminiu pesto padažu paruošti reikia:
1 saujos bazilikų lapų
100 g kedrinių pinijų
120 ml alyvuogių aliejaus
1 skiltelės česnako
30 g kietojo sūrio
2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKAS marinuotų agurkų užtepėlės „Relish“
1 morkos
200 g šviežių kopūstų
1 šaukšto obuolių sidro acto
1 pak. smulkintos triušienos mėsos
80 g ekologiško natūralaus sojų tofu sūrio
4 sviestinių bandelių
4–5 marinuotų agurkėlių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1.Į virtuvinį trintuvą dėkite bazilikų lapelius, kedrines pinijas, 80 ml alyvuogių aliejaus, 1 skiltelę česnako, kietąjį sūrį, KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKAS marinuotų agurkų užtepėlę „Relish“, druską, pipirus ir viską trinkite iki vientisos konsistencijos.
2.Morkas sutarkuokite šiaudeliais, kopūstą supjaustykite šiaudeliais, dėkite tarkuotą česnaką, pilkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, obuolių sidro actą, berkite druską, pipirus ir gerai išmaišykite.
3.Smulkintą triušienos mėsą sumaišykite su druska ir pipirais. Kepkite keptuvėje su 2 šaukštais alyvuogių aliejaus ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių, kol apskrus ir pilnai iškeps, cukinijas ir ekologišką natūralų sojų tofu sūrį taip pat kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus, pagardinkite druska ir pipirais.
4.Bandelę apskrudinkite keptuvėje, tepkite pesto padažą ant abiejų vidinių pusių, dėkite morkų salotas, keptą triušienos mėsą, cukinijas, keptą varškės sūrį ir pagardinkite bazilikų lapeliais.
Gardžių atradimų.