top of page

Maigytos bulvės su marinuotais agurkėliais ir krienų-majonezo padažu


Reikia:

  • 800 g vienodo dydžio nedidelių bulvių

  • Druskos

  • 60 g sviesto

  • 150-200 ml sultinio

  • 60 g špinatų

  • Žiupsnelio tarkuotos citrinų žievelės

  • Padažui:

  • 1 skiltelės česnako

  • Nedidelio ryšelio krapų

  • Žiupsnelio tarkuotos citrinų žievelės

  • 1 šaukšto krienų

  • 100 g OBELIŲ majonezo „Naminis“

  • Patiekti:

  • 4-6 SPILVA marinuotų agurkėlių


Bulves sudėkite į prikaistuvį. Užpilkite vandeniu, kad tik apsemtų bulves, ir virkite. Bulvėms beveik išvirus, nupilkite vandenį, bulves kiek įmanoma padžiovinkite ir sudėkite į keptuvę su sviestu. Apkepkite iki gražios auksinės spalvos.Lengvai paspauskite bulves, kad jos sutrūktų, bet nesubyrėtų, šaukštu pilkite sultinį ant bulvių, kad įsigertų. Išgarinkite perteklinį sultinį ant stiprios kaitros. Patarkuokite šiek tiek citrinos žievelės, sudėkite špinatus ir patroškinkite, kol nuvys špinatai.Padažui susmulkinkite česnaką, krapus, sumaišykite su krienais, tarkuota citrinos žievele ir OBELIŲ majonezu „Naminis“.Bulves patiekite su padažu ir SPILVA marinuotais agurkėliais.

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page