![](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_8c7aa8662b754359b6b1a733d0033944~mv2.png/v1/fill/w_51,h_75,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_8c7aa8662b754359b6b1a733d0033944~mv2.png)
Reikia:
500 g vanilinio plombyro
50 ml mėtų sirupo
50 ml mėtų likerio
50 g šokolado drožlių
20 g šviežių mėtų lapelių
Saujos agrastų
Morengo trupinių papuošimui
1. Į elektrinio smulkintuvo indą suberkite mėtų lapelius, supilkite sirupą ir likerį. Sutrinkite iki vientisos masės.
2. Gautą masę sumaišykite su ledais ir šokolado drožlėmis.
3. Papuoškite agrastais ir morengo trupiniais.