top of page

Lauke! Savaitgalio renginiai

Ketvirtadienis, gegužės 12 d.

1. Sumuštinių fiesta!

Kaip ir kiekvieną ketvirtadienį, Meistras kviečia į sumuštinių fiestą, kurioje galėsite įsitikinti, kad net ir toks paprastas patiekalas kaip sumuštinis gali nustebinti savo ingredientais ir netikėtais skonių deriniais.

Meniu: pievagrybių sriuba, gaspačas, azijietiškos salotos su vištiena, sumuštinis su plėšyta antiena, sumuštinis su krevetėmis ir ananasais, šokoladinis pyragas su „čili“ ir apelsinų kremu.

Vieta. „LAB 180“, Liepsnos g. 3,Vilnius. Laikas. 11 val. Kaina. Tiek, kiek norėsite išleisti.

Daugiau ČIA.

2. Tūkstantis vasaros aromatų!

Senamiesčio širdyje įsikūręs „Šampanės“ butikas kviečia besimėgaujant nuostabiais šampanais atrasti nepakartojamus kvapus. Vakaro viešnia – rytietiškų kvepalų ekspertė, „Gamila Beauty parfumes“ prekės ženklo Lietuvoje įkūrėja Živilė Burdaitė pristatys naujausius, saulėtam vasaros sezonui skirtus kvepalus.

Vieta. „Šampanė“, Aušros Vartų g. 12, Vilnius. Laikas. 19 val. Kaina. 7 Eur.

Daugiau informacijos ČIA.

3. „Rhum Room“ svečiai: „Havana Club“ (Kuba)

Ketvirtadienį už „Rhum Room“ baro stos du svečiai iš Kubos! Anabel Hernandez ir Pavel Fernandez yra „Havana Club“ atstovai, kurie papasakos tai, ko dar negirdėjote apie vieną garsiausių pasaulio romų ir sumaišys ypatingai puikių kokteilių. Ketvirtadienis – kubietiškai!

Vieta. „Rhum Room“, Vilniaus g. 39, Vilnius. Laikas. 21 val. Kaina. Tiek, kiek norėsite išleisti.

Daugiau informacijos ČIA.

Penktadienis, gegužės 13 d.

1. „Paella“ penktadienis

Penktadienio dienos pietūs turi būti šventiški, o Ispanijoje šventė prasideda su paelija ant stalo! Pas vieną geriausių paelijos Meistrų Alfonso Egea Valero dirbęs „LAB 180“ virtuvės šefas Vytautas Verkauskas kviečia visus savaitgalį pradėti ispaniškai! Nuo 11.00 iki 15.00 valandos!

Meniu: porų ir bulvių sriuba su šonine, gaspačas, salotos su mangais, špinatais ir anakardžių riešutais, „paella“ su kiaulienos sprandine ir grybais, „paella“ su jūros gėrybėmis, šokoladinis pyragas su „čili“ ir apelsinų kremu.

Vieta. „LAB 180“, Liepsnos g. 3,Vilnius. Laikas. 11 val. Kaina. Tiek, kiek norėsite išleisti.

Daugiau ČIA.

2. „Open Kitchen Vilnius“: sezono atidarymas 2016

Vilniaus skonius vienijanti iniciatyva „Open Kitchen“ grįžta trečiajam sezonui Tymo turguje!

Vieta. „Tymo turgus“, Aukštaičių g./ Maironio g., Vilnius. Laikas. 11:30 val. Kaina. Tiek, kiek norėsite išleisti.

Daugiau informacijos ČIA.

Šeštadienis, gegužės 14 d.

1. Olgos žalio maisto ruošimo pamoka

Pamokos metu susipažinsite su dabar pražydusios augalijos galia bei kaip jos pagalba atnaujinti savo kasdienį meniu! Tai – puiki galimybė išmokti naujų virtuvės gudrybių ne tik žaliavalgiams ar veganams, bet ir visiems maisto ruošimo mėgėjams!

Vieta. „Botanique“, Totorių g. 3, Vilnius. Laikas. 9:30 val. Kaina. 28 Eur.

Daugiau informacijos ČIA.

2. „Cubanos“ terasos atidarymas

„Cubanos“ išeina į lauką!

Vieta. „Cubanos“, Kauno g. 35, Vilnius. Laikas. 14 val. Kaina. Tiek, kiek norėsite išleisti.

Daugiau informacijos ČIA.

Sekmadienis, gegužės 15 d.

1. „Sunday Brunch“

Koks sekmadienis pas „Gaspar‘s“? Tai – diena, kupina gaivios Mimosos, spalvingo ir gaivaus maisto, daug šypsenų ir šilto džiaugsmo jausmo. Meniu: Benedikto kiaušiniai su „naan“ (indiška duonele) ir kalendrų „Hollandaise“ padažu, „Masala“ omletas su „pancetta“ ir sūriu arba daržovėmis ir sūriu, indiško stiliaus lėtai kepta „chorizo“ su bulvių piurė ir avokadais, blyneliai su kokosais, bananais ir „jaggery“ (kokosų cukrumi iš Goa) padažu, granola su mangais ir graikišku jogurtu, kriaušių „lassi“ (tradicinis indiškas gėrimas).

Vieta. „Gaspar‘s“, Pylimo g. 23-2, Vilnius. Laikas. 10 val. Kaina. Tiek, kiek norėsite išleisti.

Daugiau informacijos ČIA.

2. Amerikietiškas BBQ – mėsos kepimo ir rūkymo kursas

Ruošiamės vasarai, traukiam grilių ir mėgaujamės populiariausiu „Čiop Čiop“ kursus – BBQ. Šefas Jonas Jonušas išmokys visų grilio subtilybių bei parodys, kaip patiems namie išsirūkyti žuvį.

Meniu: rūkyta lašiša su sultenėmis ir špinatais medaus garstyčių padaže, ėrienos šonkauliai medaus, česnako ir čiobrelių marinate, „lombatello“ su keptomis šviežiomis bulvytėmis, su sviestu ir „chimichurri“ padažu.

Vieta. „Čiop Čiop“, Žvejų g. 2, Vilnius. Laikas. 13 val. Kaina. 65 Eur.

Daugiau informacijos ČIA.

Nuotrauka “iittala”, ginalasinterjeras.lt

Naujausi įrašai

bottom of page