6-8 asm.
Gaminimas 25 min.
Kepimas 45 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
120 g sviesto
120 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
40 g kakavos
150 g miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
50 ml vandens
Varškės masei:
400 g varškės
2 šaukštų DANSUKKER miltelinio cukraus
1 kiaušinio
1 šaukšto miltų
1 šaukšto cukruotų imbierų
100-120 g apelsinų džemo
1 šaukšto krakmolo
Pabarstams:
50 g sviesto
50 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
50 g migdolų
50 g miltų
1. Sudėkite šaltą sviesta į kombainą, berkite DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, kakavą, miltus,. Kepimo miltelius ir viską susmulkinkite iki smulkių kruopelyčių. Įpilkite vandens ir greitai užminkykite tešlą. Ilgai neminkykite, tik kad susijungtų.
2. Varškės masei sudėkite į trintuvo indą varškę, DANSUKKER cukraus miltelius, 1 kiaušinį ir miltus. Viską sutrinkite. Smulkiai supjaustykite imbierus ir įmaišykite į varškę.
3. Apelsinų džemą sumaišykite su krakmolu.
4. Pabarstams kelis riešutus atidėkite, likusius produktus suberkite į kombainą ir sutrinkite iki smulkių trupinių.Į formą išklotą kepimo popieriumi sudėkite kakavinę tešlą, patepkite apelsinų džemo įdaru, uždėkite varškės įdarą ir užberkite pabarstus. Atidėtus migdolus stambiai sukapokite ir užberkite ant viršaus.
5. Kepkite apie 45 min. iki 180°Cįkaitintoje orkaitėje. Išimkite, aušinkite formoje 15 min, o po to atvėsinkite ant grotelių.
Comentarios