Užgavėnės yra blynų kepimo, ragavimo ir atsivalgymo metas. Jeigu norėtumėte išsikepti namuose, turime tikrai gardžių pasiūlymų:
Tačiau jeigu kepti neturėsite laiko ar noro, rekomenduojame kelias vietas mieste, kur galite užsukti pasimėgauti blynais, vafliais ir kitais valgomais miltiniais (ir nebūtinai) stebuklais.
Vieni geriausių vėlyvųjų pusryčių mieste ir tobulai purūs blyneliai.
Tai, ką daro ši komanda, miestiečiai vadina mažais blynų stebuklais. Jie kepa olandiškus saldžius ir nesaldžius blynelius, taip pat vadinamuosius poffertjes, kurie turi būti greitai ir labai tiksliai vartomi specialiu pincetu.
Dangiškų blynelių restoranas paruošė visą Užgavėnių blynų kolekciją. Nuo saldžių iki sūrių, nuo amerikietiškų iki lietinių, nuo varškės blynelių iki bulvinių. Tiesiog būtina užsukti.
Socialinis blynų restoranas turi blynų (ir ne tik blynų) ne tik per Užgavėnes. Nuo veganiškų iki desertinių.
Blynai nėra šios įdomios ir labai jaukios vietos specializacija, tačiau per Užgavėnes jie žada turėti mielinių blynų su braškėmis, su užkeptų obuolių padažu su cinamonu, su minkšto sūrio kremu ir lašiša, su spirgučių padažu. Aplankykite.
Jeigu norite pasilepinti ne tik miltiniais, bet ir kitokiais blynais, užsukite į ukrainietišos virtuvės restoraną, kuriame pasimėgausite jau legenda tapusiais puriausiais, traškiausiais bulviniais blynais mieste!
Pusryčių restoranas turi savo klasiką – purius varškėtukus su rikota. Juk varškėtukai yra blynų pusbroliai, tiesa? Verti nuodėmės.
Dar vieni nuodėgingai skanių vaflių su pagardais namai.
Ne tik spurgos! Užgavėnių šventei komamda ruošiasi rimtai: blynų žada daug, sočių ir skanių. Užsukite pusryčių, pietų arba blynų vakarienės.
Skanių ir sočių Užgavėnių!